Rendszerkövetelmények
 • Intel Pentium vagy AMD (x86-64)
 • 60 MB szabad lemezterület
 • 256 MB RAM
 • Windows 7, Vista, XP, 2000
NOD32 díjak
NOD32 díjai

TOP 10 kártevő
 1. W32/Conficker.AA
 2. W32/PSW.OnLineGames.NMY
 3. INF/Autorun
 4. W32/Adware.Virtumonde
 5. W32/Kryptik.GT
 6. Mal/Iframe-E
 7. WMA/TrojanDownloader.GetCodec
 8. Troj/Mdrop-BTV
 9. Troj/Mdrop-BUF
 10. Mal/ObfJS-BJ

NOD32

A leggyorsabb vírusirtó

Az AV-Comparatives egyik tesztje 16 vírusirtó programot hasonlított össze, ahol az ESET NOD32 szoftvere lett a leggyorsabb, így az elérhető legmagasabb, ADVANCED+ minősítést kapta. Az eredmények a következő diagramon láthatók:

Vírusirtó sebesség teszt
Forrás: av-comparatives.org


Legfrissebb hírek


Újabb Advanced+ minősítést szerzett az ESET NOD32
2010.04.02.

Az AV-Comparatives független tesztlabor legutóbbi tesztjén 20 jól ismert antivírus szoftvert tesztelt, amelyek közül 11 szerezte meg a legmagasabb, Advanced+ minősítést. A magas felismerési arány mellett is kevés téves riasztást produkáló termékek közül a NOD32 volt a leggyorsabb.

Az AV-Comparatives februári tesztjén a vírusirtók találati arányát, a téves riasztások arányát és a szoftverek sebességét vizsgálták, és a 20 induló közül ezúttal 11 program szerezte meg a legmagasabb, Advanced+ minősítést. Ehhez a vírusirtóknak megfelelő találati arányt és minimális téves riasztást kell produkálniuk.

Forrás: eset.hu
További hírek


A NOD32 leírása


A NOD32 5.0 egy többszörösen díjnyertes vírusirtó program, amely tökéletes megoldást jelent a számítógépünk megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik.


A szoftver ötödik generációja felhő alapú védelmet is tartalmaz, amelynek segítségével az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált. Mostantól a felhasználóink számítógépeire telepített védelmi szoftverek folyamatosan kapcsolatban állnak az ESET szervereivel, és egy új károkozó beazonosítását követően szinte azonnal frissítik a védelmüket.


A NOD32 antivírus szoftverek közös keresőmotorja más vírusirtó rendszerekkel szemben egyedülálló proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, miközben a felhasználókat nem zavarja téves riasztásokkal. A gyors és pontos vírusirtó program úgy nyújt megbízható védelmet, hogy közben nem lassítja a számítógépet.


A szoftver újdonságai A NOD32 további tulajdonságai

A NOD32 vírusirtó ergonómikus kezelőfelületén minden beállítási lehetőség elérhető, míg az átlagos felhasználó számára fölösleges információk rejtve maradnak. Igény szerint a szoftver átváltható Hozzáértő módba, amelyben minden beállítási lehetőség és eszköz látható. A biztonság érdekében a beállításokat jelszóval lehet védeni, ami megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést.
Diákkedvezmény

Amennyiben rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal, az i-Store.hu webáruházban 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a NOD32-t.


Tudnivalók a diákkedvezményről:

További kedvezményekNOD32 reklámfilmTovábbi ESET videók